Български пощи
FastPay
Новини и съобщения
ОИЦ – Ловеч с Открита приемна в град Априлци на тема „Възможности по ПРСР и ОП“, на 28 юли 2020 г.
20.07.2020

ОИЦ – Ловеч с Открита приемна в град Априлци

 

     Областен информационен център – Ловеч кани всички заинтересовани лица, представители на общинска администрация, читалища, бизнес, земеделски производители и граждани на „Открита приемна“ на тема „Възможности по ПРСР и ОП“, която ще се проведе в град Априлци, площад "Ново село", на 28 юли 2020 г. в часовия диапазон 10:00 - 12:00ч.

    ОИЦ - Ловеч ще предоставя информация относно предстоящи възможности за кандидатстване по различни мерки и процедури, съ-финансирани от ЕСИФ. Акцент в тазгодишните открити приемни на Областния център ще бъде финансирането на проектни идеи по Програмата за развитие на селските райони, отворени за кандидатстване мерки и под-мерки в момента, както и възможности за финансиране на средните предприятия по ОП „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“ с цел преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID 19.  

При проявен интерес от потребители на услугите на Центъра ще им бъде предоставена информация под формата на печатни материали по различните под-мерки от Програмата за развитие на селските райони, както и ще бъде разпространена информация за потенциални възможности по оперативните програми, съгласно актуалните за кандидатстване процедури.

 

ОИЦ – Ловеч е част от Мрежата от 27 областни информационни центрове за популяризиране на политиката на ЕСИФ в Р България.

 

За допълнителна информация:

Име на служител: Росица Кривирадева

Длъжност: Екперт „Комуникация, информация и логистика“

Тел.: 068 604 297

e-mail: oic.lovetch@gmail.com

ОИЦ – Ловеч с Открита приемна в град Априлци

Потърсете в ел.страница
Анкета
Какво смятате за новата визия на сайта?
Туристически 3D портал
Да изчистим България ""ЗАЕДНО"